Herhaalrecepten – Apotheek Monnikenhof – Vianen

Apotheek Monnikenhof

Rietkamp 62 4133CV Vianen Tel:0347-372521 Fax:0347-371354

Herhaalrecepten

De apotheek kent 2 herhaalmethodes. Lees de toelichting onder de methode. Je kiest de methode die het beste bij je past.

Deze service geldt niet voor patiënten van Huisartsenpraktijk Boas & Valkenburg en Huisartsenpraktijk Hoef en Haag. (zie hieronder)

Herhalen met een code

Staat er een herhaalcode op het etiket van je medicijndoosje?  Gebruik dan deze link.  De vele voorloop nullen hoeft u niet in te voeren.

Of maak gebruik van onze App. De app is te vinden in de App Store of in Google Play Store. Je kunt dan herhalen met de code op het etiket van je medicijndoosje.

Installeren:
Apotheekcode apotheek Monnikenhof508071

Via een handmatig herhaalformulier

Is een van deze mogelijkheden niet van toepassing, dan kun je een handmatig herhaalreceptformulier invullen.

Patiënten van Huisartsenpraktijk Boas & Valkenburg kunnen hier hun herhaalmedicatie aanvragen.

Patiënten van Huisartsenpraktijk Hoef en Haag kunnen hier hun herhaalmedicatie aanvragen.

 

Central Filling

Een deel van de herhaalrecepten wordt op een centrale plaats in Nederland klaargemaakt (“Central Filling”). Dit doen we om efficiënter te kunnen werken en om meer tijd te kunnen besteden aan het geven van advies of het beantwoorden van uw vragen. Hierdoor kan het gebeuren dat er een ander etiket op de doosjes van uw medicijnen zit dan dat u gewend bent.

Hierbij geldt dat de medicatie niet eerder geleverd kan worden. De medicijnen worden immers elders klaargemaakt. Het is daarom heel belangrijk om uw recept echt pas 2 werkdagen later te komen halen of wacht, bij voorkeur, ons mailbericht af.

Uiteraard kunt u nieuwe medicatie en spoedmedicatie direct geleverd krijgen. Dit wordt verstrekt uit onze eigen voorraad.

Mocht u bezwaar hebben tegen deze manier van verwerken van uw medicatie, laat ons dat weten.